Skip to main content
Disclaimer: This page exists for discoverability & information purposes. You won't be able to purchase music, NFTs or any Adastra related products here.
Adastra
Artist

Adastra

Are you Adastra? Claim page

SP Rank: 45807
Genres:
  • Croatian rock
  • Croatian pop
Artist bio
Grupa Adastra i njen idejni vođa Jerko Marić nastavljaju rad svojedobno poznate grupe Flare u kojoj je Jerko Marić započeo svoju glazbenu karijeru kao gitarist i autor pjesama, a osnovao ju je zajedno sa sestrom i pjevačicom grupe Anđom Marić. S grupom Flare za njihov album prvijenac "Srebrni" osvaja nagrade Porin i Crni Mačak za najbolji debitantski album. Adastra je 2008. godine objavila pjesmu „Surovi grade“ posvećenu 17-godišnjem Luki Ritzu kojeg su vršnjaci pretukli u lipnju 2008. i koji je od posljedica napada par dana kasnije preminuo. Pjesma je postala himna borbe protiv nasilja među mladima. 2009. godine izdala je singl „Zašto se skrivaš? “ koji je zauzeo 2. mjesto na godišnjoj top ljestvici Hrvatskog radija. U veljači 2011. godine, objavljen je singl „Svima se dogodi“. U ožujku iste godine, Adastra je izdala dugoočekivani drugi album „Surovi grade“. 2015. izdaju album "Katarza" u izdanju Croatia Recordsa. "Zrno Malo" njihov je aktualni album koji su izdali 2021. godine.


Welcome to Adastra page. Here you'll find all the data you need ahead of purchasing your next music NFT.
The best way to understand the value of a music NFT is to see historical revenue data, audience engagement & reach, and the supply vs. demand of a music NFT

Adastra's Market Value ($)
<$1,000

Financial chart

Social reach

Soundpickr Rank

Artist Related News

  • No news for now, come back later

Territories

Top Countries
No data at the moment, come back later