Skip to main content
Disclaimer: This page exists for discoverability & information purposes. You won't be able to purchase music, NFTs or any Anna Stadling related products here.
Anna Stadling
Artist

Anna Stadling

Are you Anna Stadling? Claim page

SP Rank: 14340
Genres:
  • Classic swedish pop
Artist bio
Anna Stadling & Anders Pettersson (Eagle Eye Cherry, Darin mfl) möttes första gången i direktsändning i SVT Gokväll. Anna släppte den egenskrivna singeln ”Västerbron” och ringde in Anders, som spelat på inspelningen. Det blev ett första möte, live i direktsändning som ledde till ett större samarbete. 2021 släpptes den första samskrivna låten ”Solen och du”.Den 27 januari släpps nya singeln ”I varje andetag”. Och mer musik är att vänta. Just nu skrivs och spelas material in i Stockholm där dom båda bor och jobbar. Om låten säger Anna;Det här är en låt som vill lyfta och peppa. Vi har alla stunder då vi tvivlar. Tvivlar på oss själva och på varandra. Kanske både på den lilla och den stora världen runt om oss. Ibland har vi turen, något som egentligen borde vara en självklarhet, att någon ser oss. Någon som ser hemligheterna i oss som vi inte själva kan se och som lyfter oss. Någon som finns där när vi behöver det som bäst och när man är som minst. I den här tiden vi lever i behöver vi verkligen värna om varandra. Det är stora ord för en liten låt men det är min förhoppning med den musik jag & vi skapar. Det vemodigt envisa hoppet. Anna har nyligen avslutat en rikstäckande julturné ”Snö & marschaller” tillsammans med barndomsvännen Helen Sjöholm som bygger på deras gemensamma album med samma namn!


Welcome to Anna Stadling page. Here you'll find all the data you need ahead of purchasing your next music NFT.
The best way to understand the value of a music NFT is to see historical revenue data, audience engagement & reach, and the supply vs. demand of a music NFT

Anna Stadling's Market Value ($)
<$1,000

Financial chart

Social reach

Soundpickr Rank

Artist Related News

  • No news for now, come back later

Territories

Map
Top Countries
No data at the moment, come back later
Only to Artists

Want to monetize your music in web3 ?