Skip to main content
Disclaimer: This page exists for discoverability & information purposes. You won't be able to purchase music, NFTs or any Sauce Lee related products here.
Sauce Lee
Artist

Sauce Lee

Are you Sauce Lee? Claim page

Artist bio
Welcome to Sauce’s World ✨ 
 Sauce Lee is een 26-jarige, Nederlandstalige artiest die zich niet laat begrenzen door één genre. Zijn muziek kenmerkt zich door zijn kalmte en zijn veelzijdige flow’s. Naast zijn solowerk maakt hij ook deel uit van het Almeerse collectief YHN en werkt hij veel samen met de jongens van Cloutville. 
 Sauce Lee is opgegroeid met Hip-Hop en R&B-invloeden en luisterde van jongs af aan al naar artiesten als Tupac, Bobby Valentino, Cisco & Chris Brown. Dit is dan ook terug te horen in de muziek die hij maakt. 
 De naam “Sauce Lee” is oorspronkelijk verzonnen omdat hij een jongen is die zichzelf goed weet te presenteren naar de buitenwereld. Overdag is hij een harde werker maar zijn echte passie ligt in de muziek. Hij is dan ook bereid om hier alles voor te geven. 
 Na het releasen van zijn debuut-EP “Lost In The Sauce” is hij zich momenteel aan het richten op veel meer releases in 2021. 2021 gaat het jaar worden dat de wereld Sauce Lee van een andere kant gaat leren kennen, dus blijf hem checken!


Welcome to Sauce Lee page. Here you'll find all the data you need ahead of purchasing your next music NFT.
The best way to understand the value of a music NFT is to see historical revenue data, audience engagement & reach, and the supply vs. demand of a music NFT

Sauce Lee's Market Value ($)
<$1,000

Financial chart

Social reach

Soundpickr Rank

Artist Related News

  • No news for now, come back later

Territories

Map
Top Countries
No data at the moment, come back later
Only to Artists

Want to monetize your music in web3 ?